Social media

Tungenesveien 6, 4071 Randaberg

post@russeleveransen.no

EST 2017

Russeleveransen

Russeleveransen ble startet i 2017 og har hatt en stor vekst siden dette. Vi skiller oss ut med å levere gensere med høy kvalitet og et design som får folk til å snu seg. Med å kjøpe gensere fra oss får dere logo og trykk med bra oppløsning som varer like lenge som en genser med logo og trykk du får kjøpt i butikken. Når vi lager en genser har vi fokus på at designet blir så bra som mulig. Når en gruppe bestiller produkter fra oss gir vi anbefalinger om hva vi har erfart ser best ut. Med nye grupper hvert år er det ofte mange spørsmål, derfor har vi fokus på å gi god kundeservice med å svare så raskt vi kan på alle spørsmål. Genser med logo og trykk har blitt et «must» for mange grupper.  

Samfunnsansvar

Dette er noe vi setter i fokus og har tenkt mye på hvordan vi kan hjelpe med det vi kan. Vi har bevist valgt leverandører og fabrikker som er medlem av BSCI  (Business Social Compliance Initiative). BSCI er en internasjonal organisasjon som skal sikre rettigheter og arbeidsmiljø i en global leverandørkjede. De utfører inspeksjoner som fokuserer på helse, sikkerhet og sosialt. Med mangler eller feil får fabrikken en rapport med forbedringspunkter. Deretter gjennomføres en oppfølgingskontroll for å påse at forbedringspunktene har blitt utført.

Nei er nei

#neiernei er Amnestys holdningskampanje mot voldtekt. Dette er noe vi støtter og hver gruppe som bestiller gensere av oss får med noen strykemerker der det står «Nei er nei», hvis gruppen ønsker det. Denne skal hjelpe med å forebygge voldtekt og seksuelle overgrep blant russen og unge voksne i Norge. Søker dere på #neiernei, er det tydelig å se at russen bryr seg om dette. Dette setter vi stor pris på og håper dere som bruker oss som leverandør setter dette i fokus. Besøk Amnesty her: https://amnesty.no/voldtekt/neiernei

Har dere noen spørsmål eller vil bestille?

Bestill / kontakt